1. Vi vurderer dit projekt

Fondsansøgning.dk har et indgående kendskab til de store danske og europæiske fonde på industriområdet. Vi ved, hvad der skal til for at opnå soft funding - og vi tilbyder en gratis screening, hvor vi vurderer, om dit projekt er fondsrelevant.

Det første møde består af en times uforpligtende samtale. Her giver vi dig konstruktiv sparring og afklarer de vigtigste spørgsmål fra start: Er din projektide nytænkende? Kan du skabe et nyt produkt eller en ny service, som er konkurrencedygtig på markedet? Og er din projektide stærk nok til at overbevise en ekstern evaluator? Hvis svaret er tre gange ja, giver vi et tilbud på, hvordan vi kan hjælpe dig videre i arbejdet med at skaffe soft funding til dit udviklingsprojekt.


Vi skaber værdi for vores kunder

Hos Fondsansøgning.dk har vi en succesrate på 60-80 procent i alle ansøgninger til både EU-fonde og danske fonde. Hemmeligheden er specialisering og kritisk sans. Vi har mange års erfaring med at hjælpe industrivirksomheder med at skaffe soft funding til teknologiudvikling, og vi spørger altid: Kan vi skabe værdi for dig som kunde med det her projekt? Ellers siger vi nej. Vi går ikke ind i projekter, vi ikke tror på.

Derfor tager vi også kun et mindre startup fee, så begge parter har hånden på kogepladen - og så får vi et succes fee, når vi opnår tilsagn om soft funding. Fondsansøgning.dk tjener penge, når vores kunder tjener penge.


Vi har rejst over 300 millioner kroner

Fondsansøgning.dk har rejst mere end 300 millioner kroner til danske industrivirksomheders innovationsprojekter siden starten i 2015. Vi samarbejder med over 250 virksomheder, og der er europæiske partnere i en del af innovationsprojekterne.


Det første møde er gratis

Den første screening består af en times uforpligtende møde, som er gratis for jer. Allerede her gør vi os de første tanker om udviklingen af jeres fonds- og forretningsstrategi.

Vi har specialiseret os i udvalgte danske og europæiske fonde som fx Eurostars, Innovationsfonden, MUDP, EUDP, GUDP, Den Danske Maritime fond, Elforsk og EKF Green Accelerator. Vi ved, hvad der skal til, for at fondene vil yde soft funding til jeres udviklingsprojektprojekt.