Samarbejde 'i verdensklasse'

Startup virksomheden Sincere Aquaculture har fået et sekscifret euro-beløb fra Innovationsfonden til produktudvikling. Partner Lars Lisander er stærkt begejstret for samarbejdet med Fondsansøgning.dk

- For os er samarbejdet med Fondsansøgning.dk helt uvurderligt. Peder og Gert har taget sig rigtig god tid til at lære virksomheden at kende og har en oprigtig interesse i, at vores projekter bliver en succes. De laver hele ansøgningen og holder os i hånden hele vejen. Og så monitorerer de potentielle fonde og stempler ind i ny og næ. Det er verdensklasse, siger partner Lars Lisander fra Sincere Aquaculture.


Sincere Aquaculture anvender moderne computerteknologi til at udvikle bæredygtig, landbaseret proteinproduktion.


Foreløbig har samarbejdet resulteret i et sekscifret euro-beløb fra Innovationsfondens Innobooster-program, hvilket gør en kæmpe forskel for Sincere Aquaculture. Startup virksomheden er nu i fuld gang med at udvikle en biomasseprobe til brug i landbaseret produktion af kongerejer*. Fondsmidlerne dækker en tredjedel af produktionsomkostningerne, og Fondsansøgning.dk hjælper med at administrere projektet, som kan være med til at definere virksomhedens fremtid.


- Fondsmidlerne og hjælpen fra Fondsansøgning.dk betyder, at vi kan holde fokus på kerneydelsen og accelerere udviklingen af vores projekt. Samtidig har vi fået et kvalitetsstempel fra den danske stat, som ejer Innovationsfonden. Det har stor betydning for en early startup som os, siger Lars Lisander.