Om os

Vi gør dine innovative ideer til virkelighed - med finansiering fra fonde i Danmark og EU.

Hos Fondsansøgning.dk har vi specialiseret os i at hjælpe industri- og teknologivirksomheder med at skaffe funding til udviklingsprojekter. Vi stiller vores ekspertise til rådighed for offentlige og private virksomheder, som ønsker at få andel i de mange milliarder af udviklingskroner, der findes i danske og europæiske puljer og fonde.

Vi har selv mange års erfaring fra både private og offentlige virksomheder og har en solid indsigt i virksomhedsudvikling. Vi ved, hvordan man som virksomhed kan styrke sin udvikling gennem hel eller delvis fondsfinansiering, og der ligger masser af udviklingskroner og venter – det er et spørgsmål om at hente dem.

Vi kan også hjælpe din virksomhed med at skaffe funding til jeres næste innovations- eller udviklingsprojekt.Speciale: Udvalgte fonde i Danmark og EU

Vi oprettede Fondsansøgning.dk i 2015 og har siden rejst mere end 300 millioner kroner til danske industri- og teknologivirksomheders udviklingsprojekter. Vi har i dag et internationalt netværk med over 250 virksomheder fra Danmark og EU.

Vi har specialiseret os i udvalgte danske og europæiske fonde som fx Eurostars, Innovationsfonden, MUDP, EUDP, GUDP, Den Danske Maritime fond, Elforsk og EKF Green Accelerator. Vi ved, hvad der skal til, for at fondene vil bevilge støttekroner til danske virksomheders udviklingsprojektprojekterGert Damsted
Partner+45 20 13 39 20

Gert har gennem 20 år beskæftiget sig med at skrive fondsansøgninger og evaluere projekter i forhold til danske og udenlandske fonde.
Gert varetager primært den første screening af udviklingsprojekter, er vores projektleder på konsortiedannelser og sørger for, at der er styr på alle kontraktlige forhold.
Peder Klinge Søndergaard
Partner+45 26 28 36 38

Peder er uddannet MBA og har mange års erfaring som leder i offentlige virksomheder.
Peder er vores projektleder på en lang række danske og udenlandske fonde med særligt speciale i Innovationsfonden, EUDP,GUDP, MUDP, EUDP og Horizon 2020.


Charlotte Autzen
Projektleder+45 20 49 30 38

Charlotte er uddannet geofysiker, har en ph.d. i strategisk forskningskommunikation og har mange års erfaring som projektleder og rådgiver på Københavns Universitet og Copenhagen Business School. Charlotte er projektleder på ansøgninger til Innovationsfonden og udenlandske fonde, herunder Eurostars.


Fondsansøgning er også forretningsudvikling

Hos Fondsansøgning.dk er vi stolte af de mere end 300 millioner kroner, vi har været med til at rejse til danske industri- og teknologivirksomheders udviklingsprojekter. Men vi er faktisk mindst lige så glade for de 'sidegevinster' i form af forretningsudvikling, som fondsansøgningsprocessen har haft for vores kunder.

Det er altid en spændende udviklingsproces at søge fondsmidler. Her sætter vi tingene på spidsen og hjælper med at skarpslibe virksomhedernes forretningsstrategi og sørger for, at nye udviklingsprojekter når den helt rigtige innovationshøjde. Det resulterer både i forretningsudvikling, teknologiudvikling og nye produkter, som er med til skabe virksomhedernes fremtid.

Eller sagt på en anden måde: Vi oplever stort set altid, at vores kunder får mere ud af samarbejdet end ’blot’ funding. Det er vi faktisk stolte af - og det er en vigtig drivkraft for os i vores arbejde.