Om os

Vi vil give alle adgang til fonde og puljer! Så simpel er vores mission.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed for de mange organisationer, offentlige som private, der ellers ikke ville kaste sig ud i at få andel i de mange milliarder udviklingskroner der findes i danske og europæiske puljer og fonde.

Fondsansøgning.dk er blevet til i et samarbejde mellem Gert Damsted og Peder Klinge Søndergaard.

Gennem vores mangeårige erfaringer fra henholdsvis private og offentlige virksomheder, har vi opnået solid indsigt i, hvordan virksomheder bedst støttes i deres udvikling. Vi har igennem dette arbejde også fået indsigt i, hvordan man som offentlig eller privat virksomhed kan få styrket sin udvikling gennem hel eller delvis fondsfinansiering. Der ligger masser af udviklingskroner og venter – det er bare et spørgsmål om at hente dem.

Lad Fondsansøgning.dk hjælpe dig med at hente fondsmidler til netop dét, du gerne vil.

Gert Damsted

Gert Damsted

Partner i virksomheden Fondsansøgning.dk og har gennem 15 år beskæftiget sig med skrivning og evaluering af projekter i forhold til danske og udenlandske fonde. Gert vil primært varetage den første screening af projekter, konsortiedannelser og kontraktlige forhold.

Peder Klinge Søndergaard​

Peder Klinge Søndergaard​

Partner i virksomheden Fondsansøgning.dk , uddannet MBA og vores projektleder på en lang række danske og udenlandske fonde. Peder har speciale i Innovationsfonden, EUDP,GUDP MUDP, EUDP samt Horizon 2020.

Esben Urenholt

Esben Urenholt

Email esben@fondsansoegning.dk
Telefon +45 28 69 24 20

Esben er vores projektleder og har speciale i følgende fonde::

  • GUDP
  • EUDP
  • MUDP
  • Samt Eurostars

Udvalgte kunder